Lærrige timer for skoleklasser

Eleverne får nogle lærerige timer og et godt indblik i det økologiske landbrug.

Gratis undervisningsmateriale kan hentes her.

Der er mulighed for tilskud til transport, kontakt projektleder Dorte rugedr@okologi.dk.For spørgsmål og booking af besøg Kontakt Ellinglund på tlf. 22400666 eller Mail: lassen@ellinglund.dk

Der bliver pt. arbejdet på at få midler hjem, således at besøgende kan være gratis for skoleklasserne.

pris: 1250 kr/gruppe  

Ellinglund er et moderne økologisk landbrug med malkekøer og markbrug, med beliggenhed i det natur skønne og kulturhistoriske område ved det smukke Bøllingsø.

Ideen med projektet er at invitere bl.a. skoleklasser ud, og give dem en god oplevelse og opfattelse af landbruget, økologien og naturen.

Meningen er at eleverne skal have hænderne op af lommen og ud at lave nogle praktiske opgaver, bruge alle deres sanser og på den måde få erfaring og lærer om landbruget og naturen og drage deres egne konklusioner.

Vi åbner gerne dørene for alle alderstrin, og laver lærerige opgaver i sværhedsgrader som passer til de enkelte grupper.

Vi vil gerne fokusere på økologi og give eleverne en sund opfattelse af hvad vi kan gøre for naturen, ved at vælge økologien.

Kontakt for bestilling

Lejrskole 

Vi har indrettet en hyggelig lejrplads, med overdækket grilhytte med bålpladser og båludstyr til at tilberede noget lækkert mad over ilden.

vi har en kasse med feltudstyr til at undersøge dyr og planter.

På lejrpladsen er der mulighed for at overnatte, i egne telte eller i shelter.

Se mere om vores forskellige tilbud på dagsbesøg, lejrtur og lejrpladsen

Vi er med i økologisk landsforenings projekt “økologisk skolegård”, hvor vi har modtaget undervisning i formidling til børn, og på hvis hjemmeside der findes en masse godt og GRATIS undervisningsmateriale